Praktijkhouders

Bowentherapeuten, voetreflexzonetherapeuten, gedragstherapeuten en bijvoorbeeld pedicures of schoonheidsspecialistes komen veel in aanraking met vragen over voeding die hun klanten stellen. Vaak kan er door een aantal kleine dingen in de voeding aan te passen een nog beter effect van de behandeling verkregen worden. Niet iedere therapeut wil echter naast de eigen professie ook nog een volledige opleiding in orthomoleculaire/epigenetische voeding volgen. Dat kan ik me voorstellen.
Het is heel verstandig om je te specialiseren. Ook ik heb daar bewust voor gekozen. Wel ben ik erg geinteresseerd om te leren van collega’s met hun eigen professie.

Stel nu dat het door een samenwerking wel mogelijk wordt om de vragen van de klant over voeding goed te beantwoorden en tegelijkertijd niet alle bijscholingen zelf te doen?

Dat kan. Door samen te werken kunnen we krachten bundelen. Inmiddels hebben we diverse methodieken ontwikkeld om snel en effectief te ondersteunen. Interesse? Vul het formulier in en we maken een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.