Traject of losse consulten

De hele (werk)dag lekker in je vel zitten is het doel.

Losse consulten

Je wilt liever per keer bekijken wat de vervolg actie is? Prima. De kosten worden er uur gerekend. Ook is het mogelijk om een half uur te plannen. De kosten zijn dan 60 euro ipv 50 euro. Vaak ontvang je een verzamel factuur, er staan dan meerdere data vermeld. Aanvullende vitamines en mineralen worden bij voorkeur per pin betaald. Op verzoek is een factuur mogelijk.
Telefonische contacten en e-mail ondersteuning is een onderdeel van de begeleiding. Het eerste en tweede gesprek zullen elkaar vaak snel opvolgen, in overleg wordt er daarna een derde afspraak gepland en al afspraken gemaakt over mogelijke vervolgafspraken.
Een doorverwijzing via een andere therapeut gebeurt steeds vaker. Voordat we starten is het handig om telefonisch contact te hebben zodat we samen overleggen wat de te ondernemen stappen zijn.

Een begeleidings traject

Je kunt ook kiezen voor een traject van 8 maanden. In deze periode plannen we dan 9 uren die we in overleg verdelen. Vaak is dit het aantal uren dat nodig is voor een begeleiding voor darmonderzoeken en de test uitleg. Ondersteuning omtrent mentale aspecten wordt dan ook behandeld. Het is ook mogelijk om een jaar traject te plannen. We gaan dan zeker rond 14 uur aan het werk. Voedingsafstemming op beweging, afvallen (of aankomen), mentale oefeningen en extra recepten en begeleiding zijn allemaal een onderdeel van dit jaar traject.

Voor de 9 uren betaal je € 875,- inclusief BTW, voor 14 bijeenkomsten zijn de kosten € 1250,- inclusief BTW.
Je hebt dan ook recht op 15% korting op een pakket vitamines en mineralen.

De eerste 2 tot 3 consulten volgen elkaar snel op omdat gebleken is dat dit de kwaliteit ten goede komt. In overleg verdelen we de overige uren over de resterende begeleidingsperiode.