Consult

Begeleidingsmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop u begeleidt kunt worden.

In de persoonlijke begeleiding vult u eerst een intakeformulier in. Dit is de basis van het eerste consult. Een eerste consult duurt vaak ongeveer 2 uur. Soms kunnen we ook afspraken maken over korter momenten van een half uur of een uur. Daarna maken we afspraken over het vervolg traject, dit kan zowel op locatie als on-line. Zo is het mogelijk om mensen door het hele land (en daarbuiten) te kunnen begeleiden. Het is de bedoeling om met 5 tot 8 consulten zover gevorderd te zijn dat u verder zelf weet wat u kunt doen.
Het is ook mogelijk om lezingen in het land te volgen. Op diverse plekken kunt u me vinden. Overgewicht, darmklachten, voeding bij sport, fibromyalgie, de huid, diabetes, maagklachten en ook aankomen zijn een aantal mogelijkheden waar ik u mee kan helpen.
Wilt u zwanger worden en is dat lastig? Ook daar zijn tips voor. Wilt u weten wat goede voeding voor uw baby, peuter of kleuter is, u krijgt veel inzichten en tips. Sport u veel en bent u bang om tekorten op te lopen? Daar heb ik heel veel ervaring mee. Ook ter voorbereiding van een ziekenhuis opname of om zo snel mogelijk aan te sterken na een opname zijn er specifieke en makkelijke uitvoerbare tips beschikbaar.
(Top) sport begeleiding is een vak op zich. Dit kan op zowel individuele als groepsbasis worden opgezet.
Ook voor ondernemers zijn er speciale trajecten mogelijk. Of u nu wel of geen personeel in dienst heeft maakt niet uit. In een persoonlijke afspraak is het goed mogelijk om tot een plan op maat te komen.

Goede voeding is goed voor het menselijk lichaam.
Kijk voor het kookboek op ProefjeRoots.nl.